NOVOSTI

DUGI RUKAV KAO MODNI DODATAK

Promatrajući vjenčanja kroz povijest, vidjet ćemo da su se najpoznatije mladenke  vjenčale u haljinama s dugim rukavima. U rukavima se nalazi veličanstveni dio haljine, koji odiše aristokracijom i profinjenošću. Najfinija čipka s perlama ili bez, na svili, šifonu daje određeni magnetizam i mladenki haljina predstavlja glavni atribut za izražavanje svoje osobnosti. Uz popularne modele otvorenih korzeta, svake godine dizajneri predstavljaju i vjenčane haljine s dugim rukavima.

Već u ljetnoj sezoni 2018. godine Vera Wang predstavila je svoje kreacije, od kojih su neke bile dugih rukava. Kao i Carolina Herrera koja također u svojim kolekcijama pokazuje raznolikost rukava predstavljajući  ih različitim stilovima i tkaninama.

Dizajner Zuhair Murad stvorio je prekrasne haljine za mladenke 2018. godine koje bi željele da im se beskrajno dive. I ovdje je dugi rukav poprimio drugačije tumačenje, bilo da se spuštaju prema ramenima ili se približavaju vratu.

Tijekom Barcelona Bridal fashion week, nekoliko španjolskih dizajnera predstavilo je svoje nove kolekcije u kojima je bio profinjeni i sve popularniji modni dodatak – rukav.

2017-10-19T12:48:48+00:00 01.10.2017|